Magazin

“Arka Sokaklar” setinde olay! Yasal işlem başlatıldı

Kanal D’nin izleyiciyle buluşturduğu ve her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen “Arka Sokaklar” dizisinin setinde beklenmedik bir durum yaşandı. Dizinin çekimlerini etkileyen olay, diziye ait kostüm ve silahların bulunduğu kamyonun kaybolmasıyla gerçekleşti. Bu nedenle çekimler bir süreliğine durdurulmak zorunda kaldı.

Dizinin 665 bölüm boyunca devam eden serüveninde böylesine beklenmedik bir olayın yaşanması set ekibini şaşırttı. D Media imzalı “Arka Sokaklar” setinde bulunan ikinci ekibe ait kostüm kamyonunun kaybolmasıyla birlikte sete gelen oyuncular çekim yapamadı.

Yasal işlem başlatıldı

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, kamyonla birlikte kostümler, silahlar ve çelik yeleklerin de kaybolmasıyla çekimlerin devam etmesi mümkün olmadı. Bu durum karşısında çekimler için gerekli olan ekipmanların tekrar tedarik edilmesi gerekti ve sette yaşanan bu olayla ilgili tutanak tutularak yasal işlem başlatıldı.

Yaşanan bu beklenmedik durumun ardından “Arka Sokaklar” hayranları, dizinin en kısa sürede normal akışına geri dönmesini bekliyor.