Arkadaşı Uyurken Para ve Çeklerle Kayıplara Karıştı!

27 Kasım günü Bursa’dan İzmir’e malzeme taşımak için yola çıkan nakliye aracı şoförü, Manisa’nın Akhisar ilçesinde mola verdikleri anda, şirket tarafından kendisine teslim edilen çek senet ve 200 bin TL nakit parayı yedek şoför uyurken alarak kayıplara karıştı. Jandarma tarafından takip edilen şoför, Yunusemre ilçesinde bulunduğu evde yakalandı.

Plakası 45 TA 895 olan H.B. yönetimindeki bir şirkete ait tır 27 Kasım günü sabah saat 11.00 sıralarında Akhisar’da bir restorana ait otoparkta durarak mola verdi. Mola sırasında aracı kullanan H.B., yanındaki yedek şoför M.G. uyurken şirkete ait olan çek senet ve 200 bin TL’yi alarak kayıplara karıştı. M.G. uyandıktan sonra arkadaşını ve paraları göremeyince yaşadığı olayı jandarma ekiplerine bildirdi.

Manisa’da Yakalandı!

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ve Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri ihbar sonrasında yaptıkları incelemede şüpheli H.B.’nin Manisa il merkezine bağlı Yunusemre ilçesinde bir arkadaşının evinde kaldığını tespit etti. JASAT ekiplerinin sıkı çalışması sonucu şüpheli H.B. şirketin kendisine teslim ettiği para, çek ve senetlerle birlikte yakalandı. H.B.’nin yapılan sorgulamasında suçunu itiraf ederek ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Exit mobile version