Denizli HaberleriEge HaberleriGündemYerel Haberler

Arkadaşını Öldüren Katilden Kan Donduran İlk İfade

Balıkesir’de meydana gelen kan donduran cinayetin detayları bir bir çözülüyor. Arkadaşı Kemancı olduğu öğrenilen arkadaşı 25 yaşındaki E.E.’yi öldüren katil zanlısı Ş.K.(25) kaçmaya çalıştığı sırada ekiplerce Denizli otogarında kıskıvrak yakalanarak Balıkesir’e gönderilmişti. O katil zanlısının ilk ifadeleri ortaya çıktı. Ayrıntılar kan dondurdu.

Arkadaşını Defalarca Bıçakladı

Olay, dün sabah saatlerinde Balıkesir’in Altıeylül ilçesi Gündoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ş.K. arkadaşı E.Ç.’nin evine gelerek ailesine E.Ç.’nin okuldan arkadaşı olduğunu ve arkadaşı ile görüşmek istediğini söyledi. Ş.K.’yi gören E.Ç. arkadaşı ile dışarı çıktı. Ardından Ş.K. apartman kapısının önünde çıkardığı bıçak ile arkadaşı E.Ç.’yi defalarca bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan E.Ç. kanlar içinde yere yığıldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı E.Ç. buradaki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerde katil zanlısının kimliği tespit edildi.

Katil Zanlısı, Isparta’ya Kaçacaktı

Denizli İl Emniyet Cinayet Büro Amirliği ekipleri Ş.K.’nin Denizli’ye geldiğini ihbar alması üzerine ekipler Denizli otogarına gelerek beklemeye başladı. Isparta’ya gitmeye çalıştığı öğrenilen katil zanlısı Denizli’de otobüste gözaltına alındı. Katil zanlısı ekiplerce kıskıvrak yakalandı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Balıkesir’e gönderildi.

5 Yıl Önce Kendisini Dövdüğü İçin Öldürmüş

Balıkesir’de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ş.K.’nin şizofreni hastası olduğu ileri sürüldü. Ş.K. ilk ifadesinde E.Ç.’nin 5 yıl önce 2 arkadaşıyla kendisini dövdüklerini ve bunu unutamadığını cinayeti de bu yüzden işlediğini söylediği öğrenildi.