Genel

Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat: Milli Emlak’tan uygun fiyatlı arsa fırsatı!

Milli Emlak, uygun fiyatlı arsalarıyla vatandaşların ilgi odağı haline geliyor. Şimdi ise 6 arazi 8 taksit seçeneğiyle satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Satışa Sunulan Arsalar

Yozgat’ın Yerköy ilçesi ile Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde bulunan arsalar, uygun fiyatları ve taksit seçenekleriyle dikkat çekiyor. Yerköy’deki arazilerin satışı için 16 Mayıs 2024 tarihinde saat 11.00’de ihale gerçekleştirilecek. Eskişehir Mahmudiye’deki araziler ise 21 Mayıs’ta saat 10.30’da satışa sunulacak.

Yerköy’deki Arsaların Detayları

Yerköy ilçesinde bulunan arazilerin büyüklükleri 4.280 metrekare ile 10.490 metrekare arasında değişiyor. Gayrimenkullerin geçici teminat bedelleri 22.000 TL ile 53.000 TL arasında değişiyor. Ödeme seçenekleri ise 8 eşit taksit imkanıyla sunuluyor.

Eskişehir Mahmudiye’deki Arsaların Özellikleri

Eskişehir’in Mahmudiye ilçesindeki arazilerin büyüklükleri ise 765,28 metrekare ile 24.727 metrekare arasında değişiyor. Geçici teminat bedelleri 161.000 TL’den başlıyor ve satış bedelleri 537.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu araziler için de 8 eşit taksit ödeme seçeneği sunuluyor.

Milli Emlak’ın uygun fiyatlı arsalarıyla, arsa sahibi olma hayalinizi gerçeğe dönüştürmek artık daha kolay. Hem Yozgat’ın Yerköy ilçesindeki hem de Eskişehir’in Mahmudiye ilçesindeki arsalar, cazip fiyatları ve ödeme kolaylıklarıyla dikkat çekiyor. İhale tarihlerini kaçırmadan, ihtiyacınıza uygun arsayı bulmak için hemen harekete geçin!