Artan akaryakıt fiyatlarına Garanti BBVA’dan indirim çelmesi: 60 TL daha ucuza alacaksınız!

Garanti BBVA yalnızca Bonus müşterileri için geçerli olan ve 30 Haziran’a kadar başvurulara açık olan akaryakıt kampanyasını duyurdu.

Garanti BBVA’dan Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birisi olan Garanti BBVA, yeni dönemde 25 TL sınırına kadar dayanan benzin ve motorin fiyatlarına karşın müşterilerinin yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyası ile destekleyen banka, kampanyaya ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA tarafından düzenlenmiş olan akaryakıt kampanyası kapsamında 4 farklı günde 200 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt harcaması yapan Bonus kart kullanıcılarına, toplamda 60 TL’ye kadar hediye para ödülü verileceği bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

Garanti BBVA’nın Bonus müşterileri için geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasına SMS aracılığı ile katılan müşterilere 40 TL, Bonus Flaş uygulaması aracılığı ile katılan müşterilere ise 50 TL tutarında hediye para ödülü verilecektir. Harcamalardan en az birinin uygulama içerisinde yer alan mobil ödeme ekranı veya QR kod yöntemi aracılığı ile ödenmesi durumunda ise +10 TL daha hediye para ödülü verilecektir. Ayrıca kampanyanın yalnızca Shell istasyonlarından yapılacak olan alışverişler için geçerli olduğu kaydedildi.

Garanti BBVA Akaryakıt Kampanyası Başvurusu 2022

Garanti BBVA’nın Bonus kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasından fayda sağlamak isteyen müşteriler hem Bonus Flaş uygulaması hem de bankanın SMS kanalı aracılığı ile kampanya başvurusu yapabilmektelerdir. Bonus Flaş uygulaması aracılığı ile kampanya başvurusu yapmak isteyen müşterilerin, uygulamanın açılan ekranında yer alan “akaryakıt kampanyası” sekmesine onay vermeleri yeterlidir.

Garanti BBVA’nın Bonus kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasına SMS aracılığı ile başvuru yapmak isteyen müşterilerin, cep telefonlarının mesajlar kısmından SHELL yazıp, 3340’a kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir. Denizbank müşterilerinin aynı mesajı 3280’e, TEB müşterilerinin 4616’ye, Şekerbank müşterilerinin 7353’e, ING Bank müşterilerinin 2205’e, Türkiye Finans müşterilerinin ise kartlarının son 6 hanesini de mesaja ekleyerek 2442’ye göndermeleri gerekmektedir.

Exit mobile version