Artan eğitim masraflarına devlet bankalarından destek: 50 bin TL’lik eğitim kredisi anında ebeveynlerin hesaplarında!

Hayat şartlarının giderek paylaşması ile birlikte çocuğunun ya da çocuklarının eğitim masraflarını karşılamakta zorlanan anne babalara, devlet bankalarından destek geldi. Ziraat Bankası ve Vakıfbank, yeni dönemde geliştirmiş oldukları eğitim kredisi kampanyalarının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi 2022

Geliştirdiği çiftçi kredileri ile her daim halkın yanında olduğunu gösteren Ziraat Bankası, bu kez de ebeveynlerin yanında olduğunu göstermek amacı ile eğitim kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Eğitim almanın her çocuğun hakkı olduğunu savunan banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan eğitim kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,94 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çocuğunun ya da çocuklarının eğitim masrafları için 50 bin TL’lik kredi desteği almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 2.066,45 TL olarak hesaplandı.

Vakıfbank Eğitim Kredisi 2022

Bu sene 68’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan ve bu kutlamalara müşterilerini de dahil etmek isteyen Vakıfbank, artan eğitim masraflarına karşın ebeveynlere destek olacağını bildirdi. Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan eğitim kredisi hizmetinin ayrıntıları belli oldu.

Vakıfbank’ın bu yıl hizmete sunduğu eğitim kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 1,63 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çocuğunun ya da çocuklarının eğitim masrafları için 50 bin TL’lik kredi desteği almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 1.947,81 TL olarak hesaplandı.

Eğitim Kredisi Hizmetlerine Nasıl Başvuru Yapılır?

Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan eğitim kredisi kampanyalarına, bankaların mobil uygulamaları, internet bankacılığı kanalları ve bankaların şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version