Ekonomi

Artan market fiyatlarına, Garanti BBVA’dan faizsiz nakit desteği! Uygulamayı indiren herkese, sorgusuz sualsiz ihtiyaç kredisi!

Ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler, gıda sektörüne yüksek oranlı zamların yansımasına sebep oldu. Temel mutfak ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlanan vatandaşlar, bütçelerini toparlamak ve market alışverişlerine ceplerini düşünmeden çıkabilmek adına alternatif yöntemler aramaya başladılar. Bu noktada vatandaşların imdadına, geliştirdiği kampanyalar ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan Garanti BBVA yetişti.

Garanti BBVA, yeni dönemin olumsuz koşulları karşısında vatandaşların yanında olduğunu göstermek adına yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Faizsiz, masrafsız Garanti BBVA kredisi, kısa süre içerisinde oldukça fazla ilgi görmeyi başardı.

Garanti BBVA Faizsiz Kredi 2022

Sene başında 2 bin 500 TL’ye varan emekli promosyonu kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan Garanti BBVA, bu kez de alışveriş desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni bir kampanya geliştirerek bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başardı.

Garanti BBVA’nın resmi kanalları aracılığı ile duyuruşmuş olan yeni dönem ihtiyaç kredisi kampanyasına göre nakit desteğinin üst limit 5 bin TL, azami vade sayısı ise 12 ay olarak belirlendi.

Garanti BBVA Faizsiz Kredi Hizmetinin Ayrıntıları

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan faizsiz kredi hizmetinden yararlanabilmek için ilk kez Garanti’li olmak gerekmektedir. Yalnızca yeni müşterileri kapsayan bu kampanyadan yararlanan vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı ise 416,67 TL olarak belirlenmiştir.

Garanti BBVA Faizsiz Kredi Başvurusu 2022

Garanti BBVA’nın yeni dönemde darda olan yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu faizsiz kredi hizmetinden yararlanabilmek için bankanın mobil uygulamasını indirmek gerekmektedir. Uygulama aracılığı ile banka üyelik işlemlerinin tamamlanmasını takiben, 3 gün içerisinde “başvurular” kısmından ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilmektedir.