Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinden kötü haber: 27 yıllık evlilikleri bitti!

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinden kötü haber geldi. 27 yıldır evli olan ve örnek gösterilen çift bugün resmen yollarını ayırdı. Boşanma kararı almaları herkesi şaşırtırken, çift bugün tek celsede boşandı. Ünlü çift boşanma davasına el ele geldi.

27 YILLIK EVLİLİK BİTTİ

Milletvekili adayı olmasıyla adından söz ettiren oyuncu Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşandı. Ünlü çiftin davası Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görüldü. Çift boşanma davasına el ele gelerek dikkat çekti.

Onan 28 Şubat tarihinde mahkemeye başvurarak eşine boşanma davası açtı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülecek davanın psikolojik şiddet gerekçesiyle açıldığı iddia edilmişti.

EL ELE GELDİLER

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan adliyeye el ele gelerek dikkat çekti. Onan sorulara “Arkadaşlar çok hassas bir konu” yanıtını verdi. Kararını açıklayan mahkeme Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un boşanmasına karar verdi. Böylelikle 27 yıllık evlilik 10 dakika süren duruşma sonunda bitti. Duruşma sonrasında psikolojik şiddet iddialarının sorulması üzerine Mehmet Aslantuğ ‘Aşk olsun’ şeklinde cevap verdi.

Exit mobile version