Aşk Adası’nda bir Türk kadını! Ekin Su Cülcüloğlu, İtalyan sevgilisi ile 50 bin sterlin kazandı!

Geçtiğimiz sezonlarda Türk ekranlarına damgalarını vuran izdivaç programları, birçok kişinin ünlü olmasını sağladı. O dönem içerisinde birçok farklı isim ile birçok farklı kanalda hem gündüz kuşağında hem de gece kuşağında yayınlanan izdivaç programları, bazı çiftlerin hayatlarını birleştirmelerini bazı çiftlerin ise medyatik bir popülerliğe erişmelerini sağladı.

Son dönemlerde izleyicilerden tepki almaya başlayan ve RTÜK’E şikayet edilen izdivaç programları, kamu kurumunun başlatmış olduğu inceleme kapsamında yayından kaldırıldı. İzdivaç programlarının yerini realite şovlar alırken, bazı izleyiciler de programların kaldırılmasını oldukça eleştirdi.

Ülkemizde yayından kaldırılan ancak yurtdışında popülerlikleri ile yayın hayatlarına devam eden izdivaç programları, son dönemlerde ülkemizden de sıklık ile takip edilmeye başlandı. O programlardan birisi olan Love Island (Aşk Adası), yarışmacılardan birisinin bir Türk olması sebebi ile ülkemizden büyük ilgi gördü.

Aşk Adası isimli izdivaç programına katılarak bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ekin Su Cülcüloğlu, bir süredir sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı. Yarışmada tanıştığı ve aşk yaşamaya başladığı İtalyan sevgilisi Davide Sanclimenti ile birlikte diğer çiftlere karşı yarışan Türk kızı, geçtiğimiz günlerde yayınlanan final bölümü ile son kez izleyicinin karşısına çıktı.

FİNAL BÖLÜMÜ YAYINLANDI!

Sezon başından beri bir İngiliz kanalında yayınlanan “Aşk Adası” isimli izdivaç program, geçtiğimiz günlerde final bölümü ile ekranlara geldi. Türk izleyiciler tarafından yakından takip edilen Aşk Adası, heyecanlı dakikalara şahitlik etti.

BİRİNCİ ÇİFT BELLİ OLDU!

Heyecanlı bir bekleyişin ardından sezonun kazanan çiftini açıklayan sunucu, Ekin Su Cülcüloğlu ve Davide Sanclimenti’nin 2022 şampiyonu olduklarını duyurdu.

50 BİN STERLİNİN SAHİBİ OLDULAR!

Ekin Su Cülcüloğlu- Davide Sanclimenti çifti, yarışma kapsamında 50 bin sterlin kazandı.

Exit mobile version