Kültür SanatMagazin

Aşk Mantık İntikam dizisi birinci oldu? Dizinin konusu nedir?

Kış sezonunda yayınlanan dizilerin sezon finali yapmasından sonra renkli sahneleriyle yaz dizilerine merhaba dedik. Yaz ekranının başarılı dizilerinden Aşk Mantık İntikam reyting konusunda başarıyla ilerliyor.

Aşk Mantık İntikam 1. Bölüm Tek Parça Full İzle | Fox Aşk Mantık İntikam İlk Bölüm İzle Video

Dizinin başrolünü Burcu Özberk ve İlhan Şen paylaşıyor. Dizi başladığı günden beri izleyicilerin ilgisini yakalamayı başardı. Reyting sonuçları da bunun ispatı gibi. Ortalamanın çok üzerinde reyting elde edebilen dizi birincilik elde etti.

Dizinin konusu

Esra’nın hayatı o gün gördüğü bir gazete haberi ile alt üst olur. Bir yıl önce ayrıldığı eski kocası milyon dolarlık bir şirketin sahibi olmuştur ve artık çok yakışıklı ve karizmatik görünmektedir. Boşandıktan bir yıl sonra yolları tekrar kesişen Ozan ve Esra birbirlerine karşı hala öfke doludur. Esra kırılan gururunu onarmak için Ozan’ı tekrar kendisine aşık etmeye karar verir.

Yeni bölümde neler olacak?

Fox Tv’nin başarılı dizisi bayram nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak. Yeni bölümüyle 30 Temmuz cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Ozan, Çınar’ın Esra’ya açılma kararını öğrenir. Ozan, bunun önüne geçebilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır ancak Çınar’ın kararı kesindir, Esra ile ne olursa olsun konuşacaktır. Acaba Ozan, bu aşk itirafının önüne geçebilecek midir? İzleyici tüm bu soruları merakla bekliyor. Sevilen dizi başarısını sürdürse kış sezonunda da devam kararı alacaktır.