Magazin

Aslı Enver, ayrılığı çabuk atlattı! Tatil pozları veren ünlü oyuncu, kısa şortu ve değişen imajı ile resmen büyüledi!

Yıllar önce başrollerini Pelin Karahan, Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci ile paylaştığı Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde rol alan oyuncu Aslı Enver, dizinin çıkışı ile birlikte yakaladığı şöhreti sürdürmeye devam ediyor. Kavak Yelleri dizisi ile birlikte adını sektöre duyuran ve o günden beri dizilerin, reklam projelerinin ve sinema filmlerinin aranan yüzlerinden birisi haline gelen Aslı Enver, şimdilerde çıktığı tatilden fotoğraf kareleri paylaşıyor.

Ayrılığı Çabuk Atlattı!

Şarkıcı Murat Boz ile bir ayrıl, bir barış şeklinde yürüttüğü ilişkisini sonlandırmasının ardından derin bir sessizliğe gömülen oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz aylarda iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir ilişkiye adım atmıştı. Her şeyin çok güzel gittiğini her fırsatta dile getiren Önder Öztarhan, sevgili Aslı Enver’i annesi ile tanıştırmış ve ünlü oyuncunun hayranları bu ilişkinin evlilik ile taçlandırılacağına kesin gözü ile bakmışlardı. Ancak umulduğu gibi olmadı. Birbirlerine zaman ayıramadıkları için ayrılan ikili, oyuncunun hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Ayrılıktan sonra hızlı bir şekilde toparlanan ve hayatına kaldığı yerden devam eden mütevazi oyuncu Aslı Enver, Instagram hesabından yaptığı anlık paylaşımlar ile de hayatında bir sorun olmadığını gözler önüne serdi.

Şortlu Paylaşım Beğeni Yağmuruna Tutuldu!

Ekranların duru güzelliklerinden birisi olan ünlü oyuncu Aslı Enver, şimdilerde çıktığı tatilden fotoğraf kareleri paylaşmaya devam ediyor. Şortlu fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncu Aslı Enver, takipçilerinden tam not almayı başardı. Doğal güzelliği ile büyüleyen oyuncunun fotoğrafına, saniyeler içerisinde binler beğeni geldi.

İmaj Değiştirdi!

Oyuncunun paylaştığı fotoğrafta, imaj değişikliğine gittiği gözlerden kaçmadı. Zaten açık renkli olan saçlarını biraz daha açtığı gözlenen ünlü oyuncunun yeni tarzı beğenildi.