Aslı Enver, Önder Öztarhan ilişkisinde yeni gelişme: Öztarhan ilişki yaşadıklarını kabul etti!

Geçtiğimiz günlerde ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu Aslı Enver ile ilgili magazin gündemine bomba gibi bir iddia düştü. Aslı Enver’in iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir ilişkiye yelken açmış olduğu haberleri oldukça dikkat çekti.

Uzun bir süredir özel hayatı ile ilgili yaşanan herhangi bir gelişmeyi magazin gündemi ile paylaşmayan Aslı Enver, sessizliğini yeni bir aşk ile bozdu. Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiaları ile ilgili Aslı Enver’den bir açıklama beklenirken, beklenen açıklama ünlü oyuncudan değil aşk yaşadığı iddia edilen iş insanı Önder Öztarhan’dan geldi.

Evinin Önünde Görüntülenmişti!

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Aslı Enver ve Önder Öztarhan, bir türlü beraber görüntülenemiyordu. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Aslı Enver’in peşine düşen magazin basını, sonunda istediği bilgiyi edindi. Aslı Enver adının aşk iddialarına karıştığı Önder Öztarhan’ın evinin önünde, kendi aracından inerken görüntülendi. Ünlü oyuncunun bu görüntüleri aşk iddialarını güçlendirdi.

İkili hakkında bir süredir aşk yaşadıkları ve çok mutlu olduklarına dair haberler paylaşılmıştı.

İş İnsanı Magazin Muhabirlerinin Sorularını Yanıtsız Bıraktı!

Adı Aslı Enver ile ilişki yaşadığı haberlerine karışan iş insanı Önder Öztarhan, geçtiğimiz günlerde Ozan Doğulu’nun 50’inci yaş kutlamasına katıldı. Aslı Enver ile aşk yaşadığına dair haberlerin çıkmasının ardından ilk kez görüntülenen iş insanı Önder Öztarhan, magazin muhabirlerinin kendisine yönelttikleri sorulara cevap vermeyerek, oradan uzaklaştı.

Sonunda İtiraf Etti!

Murat Boz ile 2 yılı aşkın bir süre boyunca yaşadığı ilişkinin ardından uzun bir süre hayatına kimseyi almayan Aslı Enver, geçtiğimiz aylarda basketbolcu Kerem Tunçeri ile görüşmeye başlamıştı. Ancak henüz tanışma aşamasında iken anlaşamayacaklarını düşünen Aslı Enver ve Kerem Tunçeri, bir ilişkiye başlamadan yollarını ayırmıştı.

Son zamanlarda hem pandemi hem de başka sebeplerden ötürü set ortamından uzak kalmayı tercih eden Aslı Enver’in adı, iş insanı Önder Öztarhan ile anılmaya başladı. Her fırsatta soruları yanıtsız bırakan Aslı Enver konuya ilişkin hiçbir açıklama yapmaz iken beklenen açıklama Önder Öztarhan’dan geldi. Öztarhan ilişkinin yeni başladığını ve ilk görüşte aşkın yaşandığını belirtti.

Exit mobile version