Magazin

Aslı Enver, sevgilisini takibe aldı! Genç oyuncu sonunda aradığı aşkı buldu! Önder Öztarhan kimdir?

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Aslı Enver, pandemi nedeni ile almış olduğu setlerden uzak durma kararından sonra bir süredir hiçbir yerde görüntülenemiyordu. Ünlü oyuncunun özel hayatında ki gelişmeler magazin basını tarafından merak edilirken, yeni bir detay ortaya çıktı.

Magazin basını, geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Aslı Enver’in aracını, iş insanı Önder Öztarhan’ın evinde görüntülemişti. Ancak Aslı Enver ve Önder Öztarhan ile ilgili somut bir delil elde edilemediği için o dönemlerde bu gelişmenin üzerine çok gidilmemişti. Geçtiğimiz günlerde bu konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Aracından inip, Önder Öztarhan’ın evine girerken görüntülenen ünlü oyuncunun bir süredir iş insanı Öztarhan ile bir ilişki yaşadığı ancak görüntü vermek istemedikleri için ev ortamında buluştukları ortaya çıktı.

Önder Öztarhan Kimdir?

Aslı Enver ile ilişki içerisinde olduğu haberinin ortaya çıkmasından sonra magazin gündeminden ismi düşmeyen Önder Öztarhan, sosyetik bir iş insanı olarak tanımlanıyor. 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Öztarhan, ilkokul ve lise eğitimini Şişli’de, üniversite eğitimini ise Amerika’da aldı. Amerika’dan döndüğü gibi iş hayatına atılan Öztarhan, pek çok global şirkette yöneticilik yaptı. 2014 yılında boşanan Önder Öztarhan, iki kız çocuğu babası.

Çok Mutlular!

Aslı Enver ile Önder Öztarhan’ın bir ilişki yaşadığı ortaya çıktıktan sonra ünlü çiftin konu ile ilgili açıklama yapmasını bekleyen magazin basını, istediğini bir türlü elde edemedi. Ancak çiftin yakın çevresinden alınan bilgilere göre bir arkadaş ortamında tanışan ve bir süre arkadaşlık ilişkilerini sürdüren Aslı Enver ve Önder Öztarhan’ın, şu an çok mutlu bir aşk ilişkisi yaşadıkları öğrenildi.

“Her Şey İlk Görüşte Oldu!”

İlk zamanlarda görüntü vermekten kaçınan ancak şimdilerde ilişkilerini saklamayan Aslı Enver ve Önder Öztarhan, birbirlerini Instagram’dan da takip etmeye başladılar.

Geçtiğimiz günlerde, Aslı Enver ile yaşadığı ilişki konusunda açıklamalarda bulunan Önder Öztarhan, ünlü oyuncuya ilk görüşte aşık olduğunu itiraf etti. İlişkinin yeni başladığını belirten Öztarhan, her şeyin yolunda olduğunu belirtti.