Aslında Özgürsün dizisine, Ayrılsak da Beraberiz’in özlenen oyuncusu Janset dahil oluyor!

Tam 22 yıl önce TRT 1 ekranlarında yayınlanmış ve o döneme damgasını vurmayı başarmış olan, başrollerinde Hakan Yılmaz ve Janset’in yer aldığı Ayrılsa da Beraberiz isimli dizi, üzerinden yıllar geçmiş olsa bile özlem ile anılıyor. Yayınlandığı dönemde ana akımda medyada var olan sayılı romantik komedi dizilerinden birisi olarak karşımıza çıkan Ayrılsak da Beraberiz, konusu ile olduğu kadar oyuncuları ile de gündemde kalmayı başardı.

Kariyer hayatına model olarak başlayan sonrasında ise rotasını oyunculuk mesleğine doğru çeviren isimlerden birisi olan Janset, Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile üne kavuştu. Popülerliği dizi ile birlikte üst seviyelere ulaşan ancak uzun zamandır ana akım medya içerisinde ki yapımlarda yer aldığı gözlenmeyen Janset, yeni bir dizi haberi ile sevenlerini sevindirdi. Yeni projesi için de TV kanallarını değil dijital platformu seçen Janset’in, nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Yeni Dizisi Belli Oldu!

Ayrılsak da Beraberiz isimli diziden sonra ekran önünde sürekli olmamayı tercih eden Janset, şimdi de bir dijital platform dizisi ile dizi setlerine geri dönüyor. Hali hazırda Gain TV’de yayınlanan ve 5 bölümünü seyircisinin beğenisine sunan Aslında Özgürsün isimli dizinin kadrosuna dahil olan Janset, önümüzde ki günlerde sevenleri ile buluşacak.

Diziye İki Yeni İsim Daha Dahil Oldu!

Yayınlanan 5 bölümü ile seyircinin beğenisini kazanan ve Duygu Asena’nın aynı isimli romanından dijital platforma uyarlanan Aslında Özgürsün isimli diziye, iki usta oyuncu daha dahil oluyor. İlerleyen bölümlerde dizide göreceğimiz olan usta tiyatrocular Aslı İçözü ve Adnan Biricik’in canlandıracakları karakterler şimdiden merak konusu oldu.

Aslında Özgürsün’ün Konusu Ne?

Feminizmin öncülerinden olan Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlanan Aslında Özgürsün dizisi, 40’lı yaşlarında olan iki çocukluk arkadaşının, kimlik ve özgürlük arayışlarını işliyor. Dizinin başrolünü ise Deniz Çakır ve Bade İşçil paylaşıyor.

Exit mobile version