Astroloji severler: 12 Aralık günlük burç yorumları….

Gezegenlerde meydana gelen günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızda gerçekleşen olaylar farklılık gösterebiliyor. Bugün Başak burçları bugün ruhen daha iyi hissederken, Terazi burçları bedensel yorgunluk ve sağlık problemleri yaşayabilir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 12 Aralık 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte tüm detaylar…

Koç Burcu – (21 Mart- 20 Nisan )

Hayatınız duygusal yönde bir değişim süreci içine girebilir. Yalnız kalmak bu dönemde her şeyi gözden geçirmenize doğruları ve yanlışları iyi analiz etmenize sebep olacaktır. Bu içe dönüş kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olacaktır.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün maddi harcamalarınızın artacağı bir gün olabilir. Aniden ortaya çıkan borçlar sizi zorlasa da yaptığınız birikimlerle bunu hızlıca halledebilirsiniz. Kendinizi ekonomik olarak feraha çıkarabilirsiniz.

İkizler Burcu – (22 Mayıs- 22 Haziran)

Bugün bazı olaylar yaşanabilir ve olaylar sizin dışınız da gelişerek büyüyebilir. Bu tür olaylarda sabırlı olmanız ve sessiz kalmanız gereken bir zaman dilimi. Hiç müdahil olmadan olayların sonuçlanmasını bekleyiniz.

Yengeç Burcu- (23 Haziran- 22 Temmuz)

Geçmişten beri süregelen dargınlıkları bugün sonlandırma vakti. Bunun için gerekli kişilerle görüşmeye çalışın. Konuşmalarınızda cümlelerinizi seçerken dikkatli olun çünkü bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden kendinizi doğru ifade edemeyebilir ve yanlış anlaşılmaya sebep olabilirsiniz.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Sakarlıklara karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Bugün kendinizi yönetmekte zorlanabilir ve yanlış kararlara yönelebilirsiniz. Daha sakin kalarak kendinizi iyi yönetmeye çalışmalısınız. Bugün aceleci yönünüzü bir kenara bırakın.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

İkili ilişkiler konusunda yoğun bir gündeminiz olabilir. Duygusal ilişkileri yönetme konusunda zorlanabilir ve partnerinizle bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu aralar insanlara karşı mesafeli durmak sizin için daha iyi olabilir.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Geçmişten gelen her konuyu bugün çözümleme isteği içinde olabilirsiniz yarım kalan konuları tamamlayabilir ve yeni konulara yönelebilirsiniz. Yeni işbirlikleri içinde olmak için çok uygun bir zaman dilimi içindesiniz. Bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım )

Bugün kendi konularınızı bir kenara bırakarak aile konularına destek vermeniz gereken bir gün. Onların yanında olmak size ve ailenize iyi gelecektir. Yardımlaşma duygusunu hissetmek içinize büyük bir şifalanma duygusu verecektir.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Önünüze gelen fırsatları iyi analiz edip doğru değerlendirebilirsiniz. Böylece önemli finansal kazanımlar elde edebilirsiniz. Ancak bir anlık tereddütle yanlış adımlar atabilir ve gelecek kaygınıza yenilebilirsiniz. İçsel karmaşanıza izin vermeyin.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Gereğinden fazla sorumluluk almak üzerinizde gerginlik yaratabilir ve her şeye stresle yaklaşabilirsiniz. Her şeye ve herkese yetişemeyeceğinizi hatırlamalı ve sadece size düşen sorumlulukları yerine getirmelisiniz.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Hayaliniz için çabalamaktan vazgeçmemeniz gereken bir gün. Kendinizi doğru ifade edebileceğiniz bu süreci iyi değerlendirmelisiniz. Yeni alanlara odaklanmalı ve ileriye doğru ilerlemelisiniz. Bu konuda evren size gerekli desteği verecektir.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Hayatınızda değişiklik getirmek isteyebilir ve yeni alanlara yeni yerlere yönelebilirsiniz. Bunları yaparken hayalleriniz size biraz tuzluya patlayabilir. Eğer gereksiz harcamalardan kaçınırsanız az parayla çok şeyler yapabilir ve hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Exit mobile version