Astronomik rakamlar yine havada uçuşuyor! Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun saatlik kazancı “pes artık” dedirtti!

Çok eski zamanlardan bu zamana ünlülerin kazançları sıklık ile merak edilen konu başlıklarından birisi olarak gündeme geldi. Özellikle günümüzde gözlenen ekonomik olumsuzluklar sebebi ile sanatçıların aldıkları rakamların değişip değişmediğini merak eden vatandaşlar, arama motorlarında sık sık konuya ilişkin sorgulamalar yapmaya ve meraklarını gidermeye çalışıyorlar.

Sezon içerisinde oyuncuların bölüm başına aldıkları ücretler yüzbinleri bulurken, özellikle yaz sezonunda şarkıcıların aldıkları sahne başı ücretler de oldukça astronomik rakamlara ulaşabiliyor. Şarkıcının kim olduğuna göre değişiklik gösteren rakamlar bazı zamanlarda oldukça uç seviyelerde lanse edilebiliyor.

Geçtiğimiz günlerde ağustos ayı konserleri kapsamında ne kadar kazanç elde edeceği ortaya çıkmış olan şarkıcılardan birisi olan İrem Derici, 20 günlük kazancı ile herkesi şaşkına çevirmişti. Konser başına 120 bin TL, ağustos ayı içerisinde ise toplamda 2 milyon 400 bin TL alacağı öğrenilen Derici, “yok artık” dedirtmişti.

İrem Derici’den sonra İrem Derici’nin kazancını gölgede bırakacak bir kazanç daha gündeme geldi. Üstelik bu sefer ki günlük değil, saatlik kazancı yansıtıyor. Konunun muhatabı ise ünlü şarkıcı Kenan Doğulu. Şimdilerde her şarkıcının yaptığı gibi yaz konserlerine devam eden Kenan Doğulu’nun, toplamda 6 saatlik konser için ne kadar ödeme alacağı herkesi şaşkına çevirdi.

SON İKİ KONSERİNDEN 5 MİLYON KAZANDI!

Şimdilerde eşi Beren Saat ile evliliklerini kurtaran ve mutluluk pozları veren Kenan Doğulu, yaz konserleri kapsamında sahne almaya devam ediyor. Son iki konserinden toplamda 5,5 milyon TL’lik kazanç elde eden ünlü şarkıcı son zamanların en çok kazanan şarkıcısı oldu.

11 AĞUSTOS TARİHİNDE VERECEĞİ KONSERİN ÜCRETİ BELLİ OLDU!

11 Ağustos tarihinde de sahne alacak olan Kenan Doğulu, o sahnesinden 2 milyon TL alacak.

SAATLİĞİ MİLYON TL’Yİ BULDU!

12 günde toplamda 7,5 milyon TL kazanmış olacak olan Kenan Doğulu’nun saatlik kazancı, 1 milyon 250 bin TL olarak hesaplanmış oldu.

Exit mobile version