Ata Demirer’in verdiği kiloların ardından paylaştığı yeni haline beğeni yağdı

Ünlü komedyen, oyuncu ve senarist Ata Demirer, 5 ay içinde 22 kilo vererek büyük bir değişim geçirdi. Fatoş Akkaya’nın objektifine poz veren Demirer, sosyal medya hesabında bu anları paylaştı. 51 yaşındaki Demirer, smokin giyerek çekilen özel fotoğraflarında yeni haliyle dikkat çekti.

Hayranları, Demirer’in zayıflayarak kazandığı şıklığı ve gençliği için övgü dolu yorumlarda bulundu. Bir takipçisi, “Abi, madem zayıflayınca bu kadar yakışıklı oluyordun, niye 30 yıldır vermedin bu kiloları?” derken, başka bir takipçisi de, “Az daha kilo verirsen hiç tanıyamayacağız” yorumunu yaptı. Demirer’in kilo verme sürecini destekleyen takipçileri, “Filinta gibi olmuşsun” gibi benzer ifadelerle beğenilerini dile getirdi.

Geçtiğimiz yıl kilo vermeye karar veren Ata Demirer, ocak ayında bir programa katılarak 22 kilo verdiğini açıklamıştı. Karbonhidrat tüketimini sınırlayarak, et, balık ve protein ağırlıklı bir diyet izleyen Demirer, ayrıca düzenli yürüyüş yaparak kilo kaybını desteklediğini ifade etmişti.

Nisan 2022’de mide ameliyatı geçirdiği iddialarına açıklık getiren Demirer, 50 kilo verdiği haberlerini yalanlamış ve mide ameliyatına karşı olduğunu belirtmişti. Zayıflama sürecinde sosyalleştiğini ve düzenli yürüyüşlerle formunu koruduğunu dile getiren ünlü komedyen, sağlıklı kilo vermenin yollarını paylaşmıştı.

 

Exit mobile version