Ata Demirer’den belediye başkanı göndermesi: “Benden olur mu?”

Milyonların severek izlediği ve dinlediği Ata Demirer’in Bozcaada sevdasını bilmeyen yoktur. Son zamanlarda çeşitli ünlü isimlerin de belediye başkan adayı olması gündemden düşmezken Ata Demirer’in ismi de Bozcaada için geçmeye başladı. Demirer bu konuya son noktayı gösterisinde esprili bir şekilde koydu.

Ata Demirer Gazinosu yeniden sahnede!

Son dönemde verdiği kilolarla da adından söz ettiren Ata Demirer, 5 ayda 30 kilo verdiğini açıklamıştı. Yıllardır Bozcaada’da yaşayan Demirer, Bozcaada ile ilgili paylaşımlarıyla da dikkat çekiyordu.

Demirer, geçtiğimiz günlerde 3 yıl aradan sonra Ata Demirer Gazinosu’nun yeniden gösterime gireceğini duyurmuştu. Gazino konsepti ile komedinin birleştiği ve şarkıların, şakaların havada uçuştuğu Ata Demirer Gazinosu’nun bilet fiyatları da gündem olmuştu.

Ata Demirer’den belediye başkanı yorumu

Müge Dağıstanlı’nın haberine göre, Ata Demirer kapalı gişe oynadığı ‘Ata Demirer Gazinosu’nda belediye seçimlerine de değindi. Ünlü komedyen esprili bir şekilde şunları söyledi:

“Benden belediye başkanı olur mu Allah aşkına? Düşünsenize makama gelmişler, soruyorlar ‘Başkan nerede?’ diye yanıt 2 çeşit: Ya balıkta ya rakıda”

 

 

Exit mobile version