Atila: Çalışkanlığımla fark yaratacağım

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, adaylık çalışmaları hakkında EGE TV’nin sorularını yanıtladı. Atila, “Çalışkanlığımla fark yaratacağım” dedi.

EGE TV ÖZEL/ Didar DEMİRCİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Bornova Belediye Başkanlığı görevlerinin ardından şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Olgun Atila, aday adaylığı sürecine ilişkin EGE TV’ye konuştu. İzmir’in 30 ilçesini Gaziemir ve Çiğli ilçeleriyle bugün tamamlayan Atila, 6 Ocak saat 14.00’da Bornova Meydanında düzenleyeceği mitingin ardından çalışmalarında ikinci turu başlatacağını duyurdu. Aday adaylığı sürecine ilişkin yaptığı çalışmalarda olumlu geri dönüşler aldığını aktaran Atila, “Çok güzel, verimli bir kampanya geçiyor. Sokaktan, vatandaşımızdan, örgütümüzden aldığımız ortak akıl toplantılarında hem besleniyoruz hem kendimizi tanıtıyoruz hem de projelerimizi anlatıyoruz. Gördüğümüz sevgi ve saygı bizi ayrıca mutlu ediyor. Tüm hemşehrilerimize de çok teşekkür ediyoruz. Her şeyin çok güzel olması için gayret ediyoruz” sözlerini kaydetti.

BORNOVA’DAKİ BAŞARIYI TÜM İZMİR’E YAYACAĞIZ

Aday adaylık sürecinin olumlu sonuçlanacağına dair umudunun yüksek olduğunu belirten Atila, “Bornova’mızda 5 yıl başkanlık yaptık. Önceki 5 yılda yine büyükşehir belediye meclis üyeli tecrübemiz var. Buradaki başarılı hizmetleri şimdi 30 ilçemize götürme noktasında hedeflerimiz var. Şimdi kampanyamızda çok başarılı gidiyor. Yapılan anket çalışmaları da bizi mutlu ediyor. Bunların daha da artmasını gönülden arzu ediyoruz. Biz aday olduğumuz takdirde diğer aday adayı arkadaşlarımızla birlikte kentimizi yönetmek, tüm İzmirli hemşehrilerimizle birlikte yönetmeye talibiz. Bizim yönetim tarzımız hep ortak akıl ve birlikte yönetim. Dolayısıyla çok insanın katıldığı bizim de orada sadece orkestra şefliği yaptığımız, hızlı kararlar aldığımız, sürekli sokakta ve alanda olduğumuz, hizmetlerle dolu bir dönem olması için de çalışıyoruz. Yorulmak yok tam tersine vatandaşların bizleri kucaklaması bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

İZMİRLİ 90 DAKİKAYI GERİ İSTİYOR

Aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalarda İzmirlilerin en çok hangi taleplerde bulunduğuna ilişkin sorumuza yanıt veren Atila, alt yapı, ulaşım, trafik gibi sorunların yanı sıra 90 dakika ve su faturaları noktasında talepler geldiğini aktardı. Atila, “Birincisi muhatap kabul etmeleri ve sürecin içine dahil etmeleri çok önemli. 90 dakika uygulamasının geri gelmesi yönünde talepleri var. Özellikle İZSU ve su ödemelerinde vatandaşların bir destek ihtiyacı var. Bunu da hem suyumuzun kıymetli olduğunu, daha az su kullanarak hem de daha düşük oranlarda faturalar ödeyerek her iki projemizde de sosyal desteği sağlayarak vatandaşların daha iyi şartlarda yaşaması için çalışmalarımızı yapacağız. Bunların hepsini vatandaşlarımızın taleplerini dinleyeceğiz. Tabi ulaşım, trafik ve altyapı sorunları da gündeme gelmekte… Tüm sorunları dinleyerek, 30 ilçeyi bir araya getirerek birlikte yönetimin önemli olduğunu görüyoruz” sözlerini kaydetti.

DEVLETTE DEVAMLILIK ESASTIR

Atila, konuşmalarının devamında şu mesajı verdi:

“Bizim sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız gereği vatandaşlarımızın daha memnun olması için birlikte yönetim anlayışını ortaya koyacağız. Geçmişteki tüm projelerin devamlılığının önemli olduğunu, devlette devamlılığın esas olduğunu bir kere daha altını çiziyorum. Kavga eden değil, uzlaşan çözüm üreten, birlikte çözüme önem veren, 30 ilçeyle birlikte hareket edebilen ve İzmir’imizi Türkiye’nin; siyasetinin, sanatının süper ligine çıkaran bir süreç olmasını istiyorum. Biz hep birlikte çalışarak daha çok emek vererek çalışkanlığımızla da farkımızı ortaya koymak istiyoruz. Bu süreçte bize destek olan başından beri katkı sunan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Şimdi daha fazla destek daha fazla emek ve mücadele ortaya koyuyoruz. Bunun için İzmirli hemşehrilerimizin bizi yalnız bırakmadığını biliyorum ama biraz daha sabır, biraz daha mücadelenin hem sosyal medyada hem gittikleri ev ortamında hem de bir insanın bir dünyası olduğunu düşünüyorum, o dünyayı sonuna kadar kullanıp seslerinin gittiği yere kadar, İzmir’in ayağa kalkması ve Türkiye’nin ayağa kalkması için mücadeleye devam diyorum.”

Exit mobile version