Ekonomi

ATM noktalarından T.C. kimlik numarasını tuşlayan her vatandaşa, anında 10 bin TL ödeme yapılacak! Nakit destekleri 2022

Yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşı ve FED faiz kararlarının baskıları sebebi ile tekrar yükseliş trendine giren ekonomi piyasaları, geçtiğimiz yılın ardından bu yıl da pek çok gündelik hayat ürününe yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu. Bu noktada geçinmekte zorlanan ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar, bütçelerini ferahlatacak yöntemler aramaya başladılar.

Vatandaşların bir süredir sürdürdükleri nakit arayışlarına, 3 bankadan olumlu yanıt geldi. Türkiye Ekonomi Bankası, Ziraat Bankası ve Halkbank yeni dönemde ATM noktalarından başvuru yapan her vatandaşa, farklı tutarlarda nakit desteğinde bulunulacağını açıkladı.

Ziraat Bankası Nakit Avans 2022

Sene başında duyurmuş olduğu yeni dönem hizmetleri ile dikkat çeken bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu kez de nakde olan ihtiyacını anında çözüme kavuşturmak isteyen vatandaşlar için yeni bir proje geliştirdiğini duyurdu.

Ziraat Bankasının resmi kanalları üzerinden yayınlanmış olan nakit hizmetine, “Nakit Avans” ismi verildi. Buna göre bankanın söz konusu hizmetinden destek almak isteyen vatandaşlar için üst limit 10 bin TL, aylık faiz oranı yüzde 1,80 ve azami vade sayısı 12 ay olarak belirlendi.

Halkbank Nakit Avans 2022

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Halkbank, yeni dönemde nakit ihtiyacını anında karşılamak isteyen vatandaşlar için Nakit Avans hizmetini başvurulara açtığını duyurdu. Bankanın ATM noktalarından başvuru yapılabilecek olan bu hizmetin alt limiti 200 TL üst limiti ise 15 bin TL olarak duyuruldu. Banka, ilgili hizmeti için aylık faiz oranını yüzde 1,80, vade sayısını ise 12 ay olarak belirlendi.

Türkiye Ekonomi Bankası Nakit Avans 2022

Türkiye Ekonomi Bankası da yeni dönemde anında nakit hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Banka, ilgili hizmet için üst limiti 10 bin TL, aylık faiz oranını yüzde 1,80, vade sayısını ise 12 ay olarak belirledi.