Ekonomi

ATM, POS cihazı çalışmayacak, paranızı önceden çekin: Akbank 13 gün sonrası için açıklama yaptı!

Türkiye’de birçok vatandaş yanında nakit taşımak yerine banka kartlarını taşımayı tercih ediyor. Akbank müşterisi olan vatandaşlar için ise yeni bir gelişme yaşandı. Banka 13 gün sonrası için açıklamada bulundu. Yapılan açıklamaya göre, Akbank Mobil, ATM, MİM, Akbank İnternet, POS hizmetlerinde 23 Ekim tarihinde kesinti meydana gelecek.

Binlerce Akbank müşterisini ilgilendiren açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, 23 Ekim tarihinde 1 saatlik kesinti yaşanacak. Söz konusu açıklama bankanın internet sitesi üzerinden yapıldı.

Akbank tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

23 Ekim Pazar günü 03.00 – 05.00 saatleri arasında yapılacak çalışma nedeniyle ise tüm üretim ortamında (Akbank Mobil, ATM, MİM, Akbank İnternet, POS) yaklaşık 1 saatlik kesinti olması öngörülmektedir.

Kredi kartlarında yaşanan sorun giderildi

Öte yandan Akbank kredi kartlarında yaşanan sorun için yaptığı açıklamada, “Bankamız kredi kartı işlemlerine yansıyan aksaklık giderilmiştir. Bu durumdan etkilenen müşterilerimizin kredi kartlarının limit sorunu çözülmüştür. Mükerrer kayıtlar düzeltilmektedir. Yaşanan olumsuz süreçten dolayı özür dileriz.” İfadelerini kullandı.