ATM’den para çekenler dikkat: Ziraat Bankası ücretleri açıkladı!

Türkiye’de binlerce vatandaş ATM’den bankacılık işlemlerini gerçekleştiriyor. Bakiye sorma, limis üstü para çekme, bakiye çekme gibi işlemler ATM’lerden yapılıyor. Ziraat Bankası 2021 yılı ürün ve hizmet ücretlerini açıkladı.

Ziraat Bankası ATM’lerini kullananlar için 2021 güncellemesi yapıldı. Kamu banka ATM’sinden bakiye sorma ve para çekme işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebiliyor. Öte yandan Ziraat Bankası ATM’lerinden limit üstü par çekme işlemi asgari tutar 5.70, asgari oran 1.70 olarak uygulanıyor. Diğer banka ATM’lerinden bakiye sorma asgari tutar 0.27, kredi kartı borç ödeme asgari oran 1.15, kredi kartı borç sorgulama asgari tutar 0.27 olarak uygulanıyor. Para çekme ise asgari oran 1.15, para çekme (Tek ATM TL) asgari oran 1.15 olarak verildi.

Ziraat Bankası Bankakart İşlemleri

Para Transferleri
Para Yatırma
Ödeme İşlemleri
Yatırım İşlemleri
Başvuru İşlemleri
Sim Kart Bloke Kaldırma
Çipli Kart İşlemleri
Bankkart İşlemleri

ATM’den işlem yaparken ATM parayı alıkoydu. Paramı nasıl geri alabilirim?

ATM’nin bağlı bulunduğu şube ya da Müşteri İletişim Merkezi 0850 220 00 00 ile görüşülmelidir.
ATM’lerden günlük en fazla ne kadar nakit çekebilirim?

Günlük para çekme limiti 5.000 TL’dir.

ATM’den nasıl kartsız para çekme işlemi yapabilirim?

ATM’de kartsız işlem menüsüne girilir. Sistemde kayıtlı cep telefonu numarası ve TCKN girilir. Ekranda mevcut Bankkart’lar listelenir ve işlem yapılacak kart seçilip, kartın şifresi girildikten sonra müşterinin cep telefonuna SMS ile şifre gönderilir. Gelen şifre ile doğrulama yapıldıktan sonra işlemin yapılacağı hesap seçilir. Tutar bilgisi girilip onaylandıktan sonra işlem tamamlanır.

 

Exit mobile version