Kamu

ATM’lerde bakiye sorma, nakit çekme, para yatırma, kredi kartı borcu ödeme ve limit sorgulama işlemi yapacak olanlar için karar verildi!

Özel bankalar aralarında gerçekleştirdikleri anlaşma ile ücretsiz ATM hizmeti verecekler. Bu kapsamda ING bank önce Türkiye İş Bankası ardından ise Akbank ile anlaştı. Buna göre, bakiye sorma, nakit çekme, para yatırma, kredi kartı borcu ödeme ve limit sorgulama işlemi İş Bankası ve Akbank ATM’lerinde ücretsiz olarak yapılacak.

İNGBank, İŞ Bankası ve Akbank ile işbirliği yaptı. Yapılan işbirliği ile artık , bakiye sorma, nakit çekme, para yatırma, kredi kartı borcu ödeme ve limit sorgulama işlemi İş Bankası ve Akbank ATM’lerinde ücretsiz olarak yapılacak.

Sınırsız ve ücretsiz kullanıma sunuldu

Konu hakkında değerlendirmede bulunan ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer, “ING Türkiye olarak müşterilerimizin ihtiyaç duydukları an, kolay ve zahmetsizce ATM işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için Türkiye İş Bankası ile başlattığımız güç birliğini Akbank ile sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bu iki anlaşmayla birlikte müşterilerimizin sınırsız olarak kullanımına sunduğumuz 12 binden fazla ATM artık ING’lilerin hizmetinde. Önümüzdeki yıllarda ortak ATM kullanımının artacağına inanıyor, uzun vadeli vizyonumuzun bir parçası olarak bu iş birliklerine büyük önem veriyoruz. Türkiye İş Bankası ve Akbank yetkililerine bu süreçte sağladıkları değerli katkılar için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

INGBank resmi internet sayfası üzerinden ise şu açıklamayı yaptı:

Daha fazlasını isteyen ING’lilere, daha fazla ATM!

Akbank ve Türkiye İş Bankası ile iş birliği yaparak ATM erişimimizi Türkiye genelinde 12 kat artırarak 12.000’den fazla ATM’yi ING’lilerin ücretsiz ve sınırsız kullanımına sunuyoruz.

Artık tüm müşterilerimiz Akbank ATM’leri ve Türkiye İş Bankası Bankamatiklerinden hiç bir ücret ödemeden nakit işlemlerini gerçekleştirebilecekler.