Genel

Audi Almak İsteyenler İçin İnanılmaz Fırsat Ziraat Bankası’ndan! Biri 42 Bin TL, Diğeri Sadece 87 Bin TL!

İcralık konut satışlarının yanı sıra araç satışları da gerçekleştiren Ziraat Bankası, bu ay içerisinde e-İhale ile satışlarını gerçekleştireceği araçların listesini kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor. Bu kapsamda özellikle lüks markalarda oldukça cazip fiyatlardan satış gerçekleştirecek olan Ziraat Bankası, İstanbul’dan satışını gerçekleştireceği 2018 ve 2020 model iki Audi marka araç için ilan yayınlıyor. Her iki araç için de bu ay ihale sürecini tamamlayacak olan Ziraat Bankası, ihtiyaç olması halinde taşıt kredisi ile banka müşterilerini de destekliyor.

Ziraat Bankası, Audi A3 İçin 42 Bin TL Teminat İstiyor

Araç satışlarına devam eden Ziraat Bankası, bu ay İstanbul’dan satışa çıkaracağı 2018 model Audi A3 model araç için detaylı bir ilan yayınlamış bulunuyor. Oldukça iyi durumda olan aracı e-İhale yöntemi ile satışa çıkaran Ziraat Bankası, teklifleri almaya da başlamış bulunuyor. Araç satışlarında ihale başlangıç bedeli üzerinden artırıma izin veren Ziraat Bankası, bu model için 700 bin TL’lik bir ihale başlangıç bedeli belirliyor. Artırımların 500’er TL şeklinde olmasına izin veren Ziraat Bankası, 42 bin TL’lik teminat bedeli ile ihaleye katılıma izin veriyor.

Ziraat Bankası, Audi A4 İçin 87 Bin TL Teminat İstiyor

Lüks model araçları uygun fiyata almanın bir yolu olan icralık satışlar, son dönemlerde en çok araba alınan satış yöntemlerinden biri haline gelmiş bulunuyor. İcralık araç satışlarında Audi marka başka bir modeli yine İstanbul’dan satışa sunan Ziraat Bankası, bu kez 2020 model Audi A4 aracı satışa çıkarıyor. Bu araç için belirlediği ihale başlangıç bedelini 1 milyon 450 bin TL olarak duyurmuş olan Ziraat Bankası, teminat olarak 87 bin TL istiyor. Öte yandan bu araç için de artışlar 500’er TL olacak şekilde gerçekleştirilebiliyor.