Avatar Atakan’ın anne özlemini, yarışmacı arkadaşı Anıl Berk Baki’nin annesi dindirdi! İkilinin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar, yürekleri dağladı!

Milli boksörlerimizden biri olan ve “Avatar” lakabı ile ün kazanan Atakan Arslan, ilk kez 2016 yılında katılmış olduğu Survivor yarışması ile tüm Türkiye tarafından tanınmayı başarmıştı. O günden bu yana takipçisi giderek artan ve aile hayatı ile de göz önünde bulunan Avatar Atakan, bu sene de Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’a katılım sağladı. Yarışma kadrosuna son anda dahil olarak tüm sevenlerini mutlu eden Avatar Atakan, geçtiğimiz haftalarda yarışmaya veda etmiş olsa da gündemde kalmaya devam ediyor.

Özel yaşantısında bazı problemler yaşadığı hissedilen ve özellikle annesi ile yaşadığı problemleri takipçileri tarafından oldukça merak edilen Avatar Atakan, geçtiğimiz günlerde adaya kendisi gibi veda eden Anıl Berk Baki ile birlikte ülkeye giriş yaptı. Anıl’ın annesinin hem kendi oğluna hem de Avatar Atakan’a aynı anda sarılması oldukça duygusal anların yaşanmasına sebep olurken, sonrasında yapılan sosyal medya paylaşımları da Atakan’ın anne özlemini gözler önüne serdi.

Çocukluğundan Beri Annesi ile Görüşmüyor!

Bu sene Survivor yarışmasında ailelerden gelen yemek ödülünün işlendiği bölümde “annemle çocukluğumdan beri görüşmüyorum, bana yemeği babaannem göndermiştir” diyerek annesi ile bir ilişkisinin olmadığını ifade eden Avatar Atakan, bu açıklaması ile gündeme oturmuştu. Edinilen bilgilere göre Atakan’ın annesi ile babası, yıllar önce boşanmış ve boşanma durumundan sonra annesi kız kardeşini, babası ise kendisini alarak hayatlarına ayrı ayrı devam etmişler ve Atakan o günden beri annesini hiç görmemiş.

“Anıl’ın Annesini Hiçbir Zaman Unutmayacağım!”

Çocukluğundan bu yana annesiz olan Avatar Atakan, geçtiğimiz günlerde yarışmadan elenen bir diğer arkadaşı Anıl ile birlikte havaalanına giriş yaptı. Anıl’ın annesinin hem Atakan’a hem de kendi oğluna aynı anda kucak açması herkesi duygulandırırken, Atakan duygularını şu şekilde ifade etti: “5,5 ay sonra oğlunu görmesine rağmen ikimize de aynı anda sarılan Anıl’ın annesini hiçbir zaman unutmayacağım.”

Anıl’dan “Manevi Oğlum” Göndermesi!

Atakan’ın paylaşımına cevap veren Anıl, “2016 yılında seni ‘manevi oğlum’ diyerek seviyordu, gönderdiğin videoyu da unutmuş değil” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version