Avatar Atakan’ın yürek burkan aile sırrı ortaya çıktı! Meğer bu yüzden güçlüymüş!

Bu sene katıldığı Survivor All Star yarışması ile her gün ekranlarda boy gösteren ve yarışmanın 2016 sezonunda da şampiyon olmayı başarmış olan Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan’ın özel hayatı, birçok kişi tarafından merak ediliyordu. Geçtiğimiz haftalarda yarışma kapsamında kendilerine ailelerinden gelen yemek ödüllerinin sorulmasının üzerine babaannesinin yemeklerini özlediğini dile getiren Arslan’ın anne ve babasını ağzına hiç almıyor oluşu dikkat çekmişti. 2016 senesinde de yarışmaya ailelerin geldiği zaman dilimi içerisinde Atakan’ın ziyaretine yine anne ve babası değil, babaannesi ile dedesi gelmişti.

Atakan’ın evliliği sosyal medya aracılığı ile biliniyor olsa da anne ve babasından hiç bahsetmiyor oluşu, yarışmayı takip eden izleyicilerin dikkatini çekti. Anneler günü kutlaması esnasında “annelik yapan tüm annelerin günü kutlu olsun” açıklamasında bulunması da Atakan’ın ailevi ilişkilerinde gerginlik olduğunu hissettiren bir diğer detay oldu.

Kendisini babaannesinin ve dedesinin büyüttüğünü söyleyen Avatar Atakan’ın, bu söylemlerinin nedeni ortaya çıktı. Tahmin edildiği gibi anne ve babası ile gergin ilişkilere sahip olduğu öğrenilen Avatar Atakan’ın hikayesi, sevenlerini üzdü.

Anne ve Babası O Küçükken Boşanmış!

Avatar Atakan’ın anne ve babası, henüz 10 yaşındayken boşanmış. Boşanma sonunda Atakan’ın velayeti babasına, kız kardeşinin velayeti ise annesine verilmiş.

Annesini Hiç Görmemiş!

Anne ve babası boşandıktan sonra kardeşi ile de farklı yollara savrulan Avatar Atakan, bu esnada annesini hiç görmemiş. Ayrıca babası da velayeti annesinde olan kızını hiç arayıp sormamış. Ancak Atakan yıllar sonra kardeşi ile tekrar görüşmeye başlamış ve ikilinin kardeşlik ilişkileri devam etmiş.

“Babamı Affetmem Mümkün Değil!”

Geçtiğimiz senelerde babası ile de bir problem yaşayan Avatar Atakan, babasından şikayetçi olmuştu. Kendisine para vermediği için babasının farklı davrandığını belirten Avatar Atakan, bir açıklamasında “babamı affetmem mümkün değil” ifadelerini kullanmıştı.

Exit mobile version