Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu Katleden Sanıklar, Dün İlk Mahkemelerine Çıktı! Sunucu Ece Erken, Eşinin Katilleri İle Yüzleşince Duruşma Salonunda Yığıldı!

Geçtiğimiz sene evli olan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun, ünlü sunucu Ece Erken ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti. O dönemlerde Beyaz TV kanalında yayınlanan bir magazin programının sunuculuğunu yapan Ece Erken çok eleştiri almış ancak tüm eleştirilere rağmen uzun bir süre boyunca sessizliğini korumayı başarmıştı.

Ece Erken’in Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun iki kızı ve o zamanki eşi ile birlikte yaşadığı evin bahçesini basarak arabaların aynalarını kırdığı görüntülerin magazin basınına servis edilmesi, ikilinin sözlü açıklama yapmalarına sebep oldu. Olayda suçlu olan kişinin Ece Erken değil kendisinin olduğunu belirten Şafak Mahmutyazıcıoğlu, evliliğinin çoktan bitmiş olduğunu ve boşanma davasının sürdüğünü ifade ederek Erken ile yaşadığı ilişkinin arkasında durmuştu.

Tüm sansasyonel başlıkların arasından sıyrılarak geçtiğimiz yıl hayatlarını birleştiren Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Ece Erken, ilk evliliklerinden olan çocukları ile mutlu bir hayat sürmeye başladı. Yasak aşkına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Ece Erken, Instagram hesabından sık sık eşi ile fotoğraflarını paylaşarak Mahmutyazıcıoğlu’na duyduğu aşkı haykırdı.

Kendilerince tüm zorlukları atlatarak mutlu bir yuvanın temellerini atmayı başarmış olan Mahmutyazıcıoğlu ile Ece Erken, geçtiğimiz ocak ayında herkesi şoke eden bir haber ile gündeme geldi. Sahibi olduğu balıkçı restoranında arkadaşları ile yemek yiyen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daha önceden tanıdığı kişiler tarafından saldırıya uğradı ve bacağına 7 kuşun aldı. Hastaneye yetiştirilemeden kan kaybından vefat eden Mahmutyazıcıoğlu’nun ardından isyan eden Ece Erken, katillerin ve azmettirenlerin bulunması için defalarca çağrı yaptı. Sonunda konuya ilişkin ilk mahkeme dün görüldü.

SANIKLAR SALONA GETİRİLDİ!

Ocak ayının sonunda haince katledilen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geride gözü yaşlı ailesini bıraktı. Olaya karışan herkesin polisler tarafından yakalandığı davanın ilk duruşması dün görüldü. Katiller ve azmettirenler mahkeme salonuna getirildi.

ECE ERKEN KALDIRAMADI!

Eşinin katilleri ile yüzleşmeyi kaldıramayan Ece Erken, duruşma salonunda fenalaştı ve bir anda yere yığıldı.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA!

Ece Erken’in fenalaşmasının ardından yazılı bir açıklama yayınlayan avukatı, Erken’in kafasını sert çarptığını ancak önemli bir sağlık probleminin bulunmadığını belirtti.

Exit mobile version