Ekonomi

Ay sonunu nasıl getireceğini kara kara düşünen kredi notu düşüklere müjde: O bankalar, bir kereliğe mahsus olmak üzere kredi notlarınızı sıfırladı!

Nakit sıkışıklığını bankaların kredi hizmetlerinden yararlanarak çözüme kavuşturmak isteyen ancak kredi notu düşük olduğu ya da direkt olarak bankaların kara listelerinde yer aldığı için söz konusu hizmetlere başvuruları kabul edilmeyen vatandaşlara, müjdeli haber geldi. Zorlu ekonomik şartları göz önünde bulunduran Enpara, Odeabank ve Türkiye Ekonomi Bankası, bir kereliğe mahsus olmak üzere bankacılık sicili bozuk olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Odeabank’tan Kredi Notu Düşük Olanlara İhtiyaç Kredisi

Sicili bozuk vatandaşların nakit desteğine olan ihtiyaçlarını gidermek amacı ile yeni bir kredi hizmeti geliştiren Odeabank, söz konusu hizmetin vade sayısını 36 ay, faiz oranını ise yüzde 2,51 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında 15 bin TL’lik Odeabank kredisinin taksit ödemesi 688,29 TL olarak hesaplandı.

TEB Kara Listede Olan Vatandaşların Yardımına Yetişti!

Yeni dönemde ekonomi piyasalarının olumsuz gelişmelerinden ötürü giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşın her kesimden vatandaşa nakit desteği vermek isteyen Türkiye Ekonomi Bankası, CepteTEB hizmeti ile kredi notu düşük olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

CepteTEB tarafından geliştirilen yeni ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, faiz oranı ise yüzde 2,06 olarak belirlendi. 15 bin TL’lik CepteTEB kredisinin aylık ödemesi, 634,02 TL olarak hesaplandı.

Şubesiz Enpara Herkese Kredi Dağıtacak!

QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık kolu olan ve şube masraflarının olmamasından kaynaklı olarak elde ettiği karı vatandaşlar ile paylaşmak isteyen Enpara, yeni dönemde kredi notu düşük olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Enpara tarafından geliştirilen yeni ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, faiz oranı ise yüzde 2,35 olarak belirlendi. 15 bin TL’lik Enpara kredisinin aylık ödemesi, 668,73 TL olarak hesaplandı.