Magazin

Ayak kokusu, Merve Dizdar ve Ezgi Mola’ya zor anlar yaşattı! Uçağın kapısını bile açmayı teklif edecek noktaya gelen ikili o anları paylaştı!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli eserinden ekranlara uyarlanan ve iki sezon boyunca TRT 1 ‘in reyting rekorları kıran dizisi olmayı başaran Masumlar Apartmanı dizisi, iki hafta önce final yaptı. Dizinin konusu kadar oyuncuların üstün performansları ile de gündemde kalmayı başaran dizide iki kız kardeşi canlandıran Merve Dizdar ve Ezgi Mola özel hayatlarında kurmuş oldukları dostlukları ile de herkesin takdirini topladı.

Rol aldıkları dizi final yapmış olmasına rağmen sürekli beraber vakit geçiren Ezgi Mola ve Merve Dizdar, esprili anlarını da sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşamaya devam ediyorlar. Son olarak beraber bir uçak yolculuğuna çıkan ünlü oyuncular, bindikleri uçakta kötü bir sürpriz ile karşılaştılar. O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü ikili, kimileri tarafından haklı bulunurken, kimileri tarafından da oldukça eleştirildiler.

Uçakta Ayak Kokusu ile İmtihan!

Yan yana koltuklarda oturdukları uçak yolculuklarını sosyal medya hesaplarından paylaşan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, arkalarında oturan yolcunun ayağının çok kokmasından rahatsız olduklarını dile getirdiler. Yoğun bir koku altında yolculuklarını sürdürmeye çalışan iki yakın dost, bu durumdan ötürü duydukları rahatsızlıkları Instagram takipçileri ile paylaştılar.

Koku Giderici Sprey Sıktılar!

Esprili bir dille ayak kokusunu eleştiren Ezgi Mola, bir ara koku giderici sprey sıkmaya başladı. “Her gün yıkanacaksınız, zor değil” diyen Ezgi Mola “yarım saattir kapı açık gidelim diye rica edeceğiz” diyerek de kinaye yaptı.

Eleştirenler Oldukça Fazla!

Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın ayak kokusuna ilişkin yaptıkları paylaşımlar, bir kesim sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştirildi. İnsanların sağlık sorunları olabileceğine değinen sosyal medya kullanıcıları, tepki gösterdiler.