MagazinSpor

Aycan Yanaç’tan bikinili cevap: Umurumda değil!

'Survivor yarışmasıyla adını duyuran futbolcu Aycan Yanaç, gelen eleştirilere bikinili poz vererek cevap verdi: “Umurumda değil!.

Survivor 2020’de adını duyuran futbolcu Aycan Yanaç, gelen eleştirilere sosyal medya hesabından bikini poz vererek cevap verdi. Cemal Can Canseven’in şampiyon tamamladığı Survivor’da güzelliğiyle dikkat çeken Yanaç, Instagram hesabından peş peşe bikinili pozlarını paylaştı. 20 yaşındaki futbolcu, gelen tepkilerin ardından sessizliğini bozdu. Survivor’da beraber yarıştığı oyuncu Mert Öcal ile İstanbul Bebek’te görüntülenen Aycan, “Sosyal medyada paylaştığınız fotoğraflar çok beğeni topluyor” diyen muhabire, “Kendi beğendiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Bu aralar tatildeyim, bikinili fotoğraflar paylaştığım için biraz tepki aldım. Bu benim profilim olduğu için hoşuma giden pozları paylaşıyorum. Kimsenin ne dediği umurumda olmuyor. Benim hoşuma gidiyorsa tamamdır” diye cevap verdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE OYNAYACAK

Aycan Yanaç, bu seozn Türkiye Kadınlar 1. Lig ekiplerinden Gaziantep ALG Spor ile anlaştı. Geçen sezon şampiyon olan Gaziantep ekibi, ülkemizi bu sezon UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek. Yanaç imza sonrası, “Böyle büyük bir takıma imza attığım için çok mutluyum ve gururluyum…” demişti.