Ayçiçek Yağı İçin Büyük İndirim Yapıldı! 3 Litre Alana 1 Litre Hediye Yağ, 42 TL’den Kampanya Devam Ediyor

Gıda sektöründe her geçen gün daha artan fiyatlar vatandaşların kampanyaları yakından takip etmesine yol açıyor. Yağ gibi temel mutfak ürünlerinde yapılan indirimler sayesinde vatandaşlar stokçuluk yapmaya alıştı. Fahiş fiyatlar durmadan yükselirken yağda dev indirim yapıldı.

Ayçiçek yağı için yapılan indirim sayesinde 3 litre alana 1 litre hediye fırsatı başladı. Litre hesaplaması yapıldığı zaman 1 litre ayçiçek yağının 1 litresi 42 TL’ye denk geldi. Uygun fiyatlara sunulan yağlar için vatandaşlar sıraya girdi. Yaşanan pandemi döneminde sonra artan fiyatlar vatandaşların temel ihtiyaç alışverişlerinde özellikle kampanyaları takip etmesine yol açtı.

Fahiş Fiyatlardan Sonra İndirim Geldi

Fiyatlarıyla üst sıralara yükselen ayçiçek yağı, kampanya sayesinde uygun bir seçenek sundu. Mutfaklarda her yemekte kullanılan yağın fiyatlarında yaşanan artışlar pek çok kişinin fiyatları yakından takip etmesine yol açmıştı. Geçtiğimiz günlerde CarrefourSA tarafından yapılan indirimler ise dikkatleri üzerine çekti. Vatandaşlara sevindirici bir haber gibi duyurulan kampanya sayesinde 3 alana 1 hediye fırsatı sunuldu.

Zincir marketler yaptıkları indirimler ile gözleri üzerine çekerken bu sefer büyük indirim CarrefourSA’dan geldi. Ayçiçek ve zeytinyağı fiyatlarının her geçen gün artması vatandaşların mutfak alışverişlerinde zorlanmasına neden oluyor. Ekonomik olarak yaşanan zor günlerde yapılan indirimler biraz da olsa nefes alınmasına imkan sunuyor.

CarrefourSA’dan Ayçiçeğine Dev İndirim

Zincir marketler sıvıyağ gibi çeşitli mutfak ürünlerinde büyük indirimler yapsa da yakın zamanda bu kadar dikkat çeken bir indirim yapılmamıştı. CarrefourSA, ayçiçek yağı için yaptığı indirim ile tüketicileri sevindirdi. Satın alacağınız 3 litre yağın 1 litresi bedavaya geliyor. İnternet sitesinde duyurulan indirimin ardından vatandaşlar uygun fiyatlı ayçiçeğini stokladı.

1 litrelik şişelerden 3 adet alanlar, 1 litresini ücretsiz bir şekilde alabiliyor. CarrfourSA kampanyasında 1 litre yağ 42,50 TL’ye denk geliyor. Uygun fiyatlara satılan ayçiçek yağlarının stokları hızlı bir şekilde bitti. İnternet sitesi ve mağazalarda indirimli şekilde satılan Ayçiçek yağının dışında da birçok üründe dev indirimler yapıldı. Yeni yılın ilk haftasında sevindirici kampanya CarrfourSA’dan geldi.

Exit mobile version