Ayçiçek yağı yüklü gemiler yola çıktı, marketlerde indirim kampanyaları başladı! 1,25 litrelik ayçiçek yağının fiyatı 26 TL’ye indi! Ayçiçek yağı fiyatları 2022

Son zamanlarda ekonomik alanda yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü en çok zam alan tüketim ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, yaklaşık olarak 20 gün önce resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşından sonra bir kez daha zamlandı.

Rusya’nın Türkiye’ye doğru yola çıkan ayçiçek yağı yüklü gemilere Azak Denizi’nde zincir vurması, hali hazırda ülke içerisinde satışa sunulan ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatlarına yüksek oranları zamların yapılmasına sebep oldu. Ancak Putin ile yapılan görüşmeler sonucunda gemilere geçiş izninin verilmesi, marketleri harekete geçirdi. A101, CarrefourSA ve Migros yeni haftanın ayçiçek yağı satış fiyatlarını açıkladı.

CarrefourSA Ayçiçek Yağı Fiyatları Güncel

Tüketiciler tarafından en çok ziyaret edilen zincir marketlerden biri olan CarrefourSA, yeni haftada ayçiçek yağı ürünlerinin satış fiyatlarını şu şekilde belirledi:

A101 Ayçiçek Yağı Fiyatları Güncel

Türkiye genelinde binlerce şubeye sahip olan A101 yeni haftada 10 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan müşterileri için yeni bir kampanya geliştirmiş olduğunu duyurdu. Market, ilgili harcamayı yapan müşterilerinin Orkide marka 1,25 litrelik ayçiçek yağını 26 TL’ye alabileceğini bildirdi. Diğer ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatları ise şu şekilde belirlendi:

Migros Ayçiçek Yağı Fiyatları Güncel

Migros, yeni haftanın ayçiçek yağı fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version