Ayçiçek yağında çılgın indirim! O zincir market, 5 litrelik yağı 146 TL’den satışa sundu! A101, ŞOK, Migros güncel ayçiçek yağı fiyatları 13 Haziran

A101, Migros ve ŞOK, yeni haftanın güncel ayçiçek yağı fiyatlarını duyurdu. Bazı ürün markalarında yapılan indirimler, dikkat çekmeyi başardı.

A101 Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Son zamanlarda ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketler sergilemesi ve Rusya- Ukrayna savaşının devam ediyor olması, ayçiçek yağı ürünlerinde yüksek fiyatlara şahitlik edilmesine sebep oldu. Uygun fiyatlı satışları ile bilinen zincir marketlerden olan A101 Market ise güncel ayçiçek yağı fiyatlarını şu şekilde açıkladı:

ŞOK Market Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Uygun fiyatlı ürün satışı ile adından söz ettirmeyi başaran bir diğer zincir market olan ŞOK Market de ekonomi piyasalarının olumsuz gidişatlarına bağlı olarak ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatlarını güncellemek durumunda kaldı. Zincir market güncel ayçiçek yağı fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Migros Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Migros, kendi ismi ile satışa sunmuş olduğu ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatlarını güncelledi. Yeni ürün fiyatları şu şekilde duyuruldu:

Exit mobile version