Editörün SeçtikleriEkonomi

Ayçiçek yağında dev indirim! Fiyatlar dip yaptı: stoklar tükenmeden o markete koşun

Ayçiçek yağı fiyatlarında dev kampanyalar devam ederken mutfak ihtiyaçlarının olmazsa olmazı Ayçiçek yağı, Migros’ta 50 TL birden ucuzladığı ifade edildi. Söz konusu kampanyanın duyurulmasının ardından marketlerde uzun kuyruklar oluşmaya başladı.

BÜYÜK İNDİRİM YAPILDI

Migros’tan Ayçiçek yağı fiyatlarında ezber bozan kampanya duyuruldu ve ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yapıldı. Fahiş fiyatlara çıkan yağ fiyatlarına Migros müdahale etti ve kendi mağazalarında Yudum marka 2 litrelik Ayçiçek yağında 50 TL indirim yaptı. Bu kapsamda Migros, 159.95 TL’den 109.95 TL’ye düşürdü.

Marketler Ayçiçek yağı fiyatlarında kıyasıya bir yarışa girerken temel ihtiyaç ürünü olan yağ fiyatları zirveleri gördüğü vatandaşların almakta zorladığı yağlar için marketler müşterileri büyük indirimler başlattığı ifade edildi.

İŞTE İNDİRİMLİ FİYAT

Enflasyonla birlikte artan maliyetler vatandaşı zora soktuğu belirtilerek en uygun fiyatlar için vatandaşlar arayışa girdiği bildirildi. Bu kapsamda Migros, Yudum marka 2 litrelik Ayçiçek yağını 159.95 TL’den 109.95 TL’ye indirdiği paylaşıldı.