Ayçiçek yağında dev indirim: Yarına kadar ŞOK Market’e giden 106 TL’ye ayçiçek yağı alabilecek!

Geride bıraktığımız yıl içerisinde ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, gıda sektöründe satışa sunulan ürünlerin satış fiyatlarına yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu. Yapılan zamlardan en çok etkilenen gıda ürünlerinden birisi olarak karşımıza çıkan ayçiçek yağı ürünleri, yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte tedarik sorunları yaşadı ve hali hazırda zamlı olarak satışa sunulan ürünler tekrar zam aldı.

Ayçiçek yağı zamlarından sonra et, süt ve ekmek zamları da arka arkaya geldi. Gıda sektöründe gözlenen fahiş fiyatlardan sonra temel gıda ihtiyaçlarını dahi karşılamak için desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara, yeni bir kampanya haberi verildi. Bayram öncesinde yeni bir iş birliği yapıldığını duyuran Garanti BBVA ve ŞOK, ayçiçek yağı alışverişlerinde dahil olmak üzere her türlü market alışverişinde 40 TL’ye varan indirimin uygulanacağını bildirdi.

Garanti BBVA ve ŞOK’tan Müthiş İş Birliği!

Geliştirdiği kampanyaların avantajlı fırsatları ile müşterisi sayısını günden güne arttırmayı başaran Garanti BBVA, vatandaşlar tarafından en çok ziyaret edilen zincir marketlerden birisi olan ŞOK Market ile iş birliği içerisine girdiğini duyurdu. İki kurum, 28 Nisan tarihine kadar geçerli olan ortak kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

Garanti BBVA- ŞOK Market iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan yeni alışveriş kampanyasının detaylarına göre ilgili kampanya bitiş tarihine kadar Garanti BBVA kartı ile ŞOK Market mağazalarından 200 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan vatandaşlara, 40 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA- ŞOK Market Alışveriş Kampanyasının Detayları

Garanti BBVA- ŞOK Market iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasının yalnızca bireysel Master Card kullanıcıları için geçerli olduğu duyuruldu. Ayrıca söz konusu kartın Masterpass sistemine kayıtlı olması gerektiği de kampanya detayları arasında yerini aldı.

Garanti BBVA- ŞOK Market Alışveriş Kampanyası Başvurusu

Garanti BBVA- Şok Market iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan alışveriş kampanyası için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. İlgili Garanti BBVA kartı aracılığı ile CepteŞOK uygulamasından ya da market mağazalarından yapılan alışverişler, kampanya kapsamına alınmaktadır.

Exit mobile version