Ayçiçek Yağlarında Beklenmedik İndirim Hamlesi: O İki Markette Tarım Kredi Kooperatiflerinden Bile Daha Ucuz Yağ Satışı Başladı…

Ayçiçek yağında başlayan zam dalgası artan enflasyon ile hız kesmeden devam ediyor. Özellikle Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş ile daha da hızlı zam almaya başlamış olan ayçiçek yağlarında yeni fiyatlar, cep yakmaya devam ederken, bazı marketler ise gerek Kurban Bayramı gerekse ayçiçek hasadı vaktinin gelmesiyle birlikte ayçiçek yağlarını indirime sokmuş bulunuyor.

Her hafta birbirinden avantajlı indirimler ile müşterilerini buluşturan marketlerin başında gelen BİM ve ŞOK marketleri, bu hafta itibariyle indirimleri kapsamına ayçiçek yağlarını da alıyor. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 150 TL’ye çıkan ayçiçek yağının 5 litrelik şişesi şu an BİM’de en düşük 145 TL’ye satılırken; ŞOK’ta 155 TL’ye satılıyor.

BİM’de Ayçiçek Yağları Fiyatları Düştü

Uygun fiyat politikasını hemen hemen tüm ürünlerinde uygulayan BİM marketleri, özellikle temel besin maddelerinde daimi indirimler ile müşterilerini buluşturuyor. Ayçiçek yağı fiyatlarını sık sık indirime sokan ve vatandaşların önemli ölçüdeki masrafından kısmasını böylelikle sağlayan BİM marketleri, bu hafta bir kez daha indirimler gerçekleştiriyor. BİM marketlerinde gerçekleşen indirimin ardından güncel ayçiçek yağı fiyatları aşağıdaki şekilde belirlenmiş bulunuyor:

ŞOK da Ayçiçek Yağlarında İndirime Gitti

Benzer zincirler gibi uygun fiyatlı temel besin ürünleri satan ŞOK marketleri, ayçiçek yağlarının zam üzerine zam aldığı şu günlerde müşterilerini uygun fiyatlı yağlar ile buluşturmaya devam ediyor. Özellikle ayçiçek hasadının gelmesiyle birlikte etiketlerini hızla aşağıya çekmeye başlayan ŞOK marketleri, fiyatlarıyla Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin sattığı ayçiçek yağları etiketlerine kadar ulaşmış bulunuyor. İşte ŞOK marketleri güncel ayçiçek yağı fiyatları:

Evin 5 LT Ayçiçek Yağı – 155 TL

Exit mobile version