Aydın, Antalya, Kütahya, Ankara, İstanbul ve 9 ilde kamu kurumu için en az ilkokul mezunu personel alımı yapılacak!

Aydın, Antalya, Kütahya, Ankara, İstanbul ve 9 ilde kamu kurumu için en az ilkokul mezunu personel alımı için ilan verildi. İçişleri Bakanlığı tarafından verilen ilanda toplamda 225 kişinin istihdam edileceği bildirildi. Başvuran adaylar arasından kadroya seçilenler ise kura ve sözlü sınav yöntemi ile belirlenecek.

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere 225 personel alımı yapılacak. Temizlik görevlisi kadrosu için yapılacak olan alımlarda, başvuru yapacak olan adayların en az ilkokul en fazla lise mezunu olması gerektiği bildirildi. Alımların Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Erzurum, Iğdır, İstanbul, Kocaeli, Kütahya, Niğde illeri için gerçekleştirileceği bildirildi.

Başvuru şartları

1-En az ilköğretim en fazla lise mezunu olmak,
2-İlan tarihi itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak,
3-İlan tarihi itibarıyla başvuru yapılan ilde ikamet ediyor olmak,
4-Adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekânda çalışmasına engel durumunun olmaması,
5-İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 14/06/2021 -18/06/2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılacaktır. Şahsen, posta veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Exit mobile version