Aydın HaberleriGündem

Aydın Didim’de korkunç olay: Ölü ve yaralı var!

Aydın’ın Didim ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Kıskançlık nedeniyle çıkan kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kişi, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Aydın’ın Didim ilçesinde Mersindere Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Emin Küçükberber ile Roza M. arasında komşuları S.B’nin de evde olduğu sırada kıskançlık nedeniyle tartıştı. İddiaya göre, Roza M.T.’nin iki yıl önce evlendiği eşini S.B.’den kıskanması üzerine başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan gerginlik sırasında Roza M. E., mutfaktan aldığı bıçakla eşi ve komşusuna saldırdı.

HAYATINI KAYBETTİ

Emin Küçükberber, boyun kısmından aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, S.B. ise elinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Küçükberber’in hayatını kaybettiği belirlendi. S.B. ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Didim Devlet Hastanesine kaldırıldı. Roza M.E.’nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.