Aydın Kuşadası’nda 24 yaşındaki gencin şüpheli ölümü: Ormanda otomobilinde cesedi bulundu!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 24 yaşındaki genç, ormanda otomobilinde pompalı tüfekle vurulmuş halde bulundu. Bir çiftçi, park halindeki otomobili fark edip yanına gittiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Çiftçinin ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Ekipler, gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

POMPALI TÜFEKLE VURULMUŞ HALDE CESEDİ BULUNDU

Olay, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde irazlı ile Yaylaköy mahalleleri arasında kalan ormanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, dün öğleden sonra park halindeki 20 AHG 918 plakalı otomobili fark eden bir çiftçi merak edip, yanına gittiğinde içinde bir kişinin hareketsiz yattığını fark edip, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, Ali Gülmüş’ün karnından pompalı tüfekle vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini saptadı.

Olay yerinde tüfeğe ulaşılamadı, bulunan kartuşa ise incelenmek üzere el konuldu. Ali Gülmüş’ün cansız bedeni savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Jandarma, Gülmüş’ün ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version