Aydın HaberleriGündem

Aydın Kuşadası’nda 30 yaşındaki genç yolda yüzü yaralı olarak bulundu: Hastanede hayatını kaybetti!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 30 yaşındaki genç yolda yüzü yaralı olarak bulundu. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç, hastanede hayatını kaybetti.

Olay, gece saatlerinde Aydın’ın Kuşadası ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kuşadası ilçesinde Ege Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda, yerde bir kişinin yaralı olarak yattığını fark edenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı yaralının üzerinden çıkan kimlikten isminin Yusuf Aksoy olduğu belirlendi. Durumu ağır olan Aksoy, ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yüzünde yara ve kızarıklıklar bulunan Aksoy, burada doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Darba bağlı olarak hayatını kaybettiği üzerinde durulan Aksoy’un, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.