Aydın HaberleriGündem

Aydın Kuşadası’nda cinayet: Eski eşine ve onun sevgilisine pusu kurup silahla saldırdı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gece saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Bir kişi, boşandığı eşine ve onun sevgilisine pusu kurup silahlı saldırı düzenledi. Yaşanan korkunç olay sonrasında adam hayatını kaybetti, kadın ise yara almadan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay, saat 01.30 sıralarında Kuşadası’nda  Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak’ta meydana geldi. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu ekiplere haber verdi. Murat N. (46), bir süre önce boşandığı Derya B. (42) ile onun sevgilisi Orhan Murat’a (46) pusu kurup silahlı saldırı düzenledi.

KADIN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yerde yatan Orhan Murat’ın hayati fonksiyonlarının devam ettiğini belirledi. Başı ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Murat, Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İlçedeki bir otelde aşçı olarak çalıştığı belirtilen Murat, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Orhan Murat’ın sevgilisi olduğu ileri sürülen ve saldırıdan yara almadan kurtulan Derya B., sinir krizi geçirdi. Derya B. de aynı hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı.

PUSU KURMUŞ

Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişinin Derya B.’nin bir süre önce boşandığı eşi Murat N., olduğunu belirledi. Derya B. ile Orhan Murat’ı bir süredir takip ettiği ve pusu kurarak evden çıktıkları sırada saldırıyı gerçekleştirdiği anlaşılan Murat N.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Söke ilçesinde