Aydın Kuşadası’nda ev küle döndü: Bilgisayarın adaptörü patladı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde korkutan bir olay meydana geldi. Prizde takılı olan dizüstü bilgisayarın adaptörü patladı. Yaşanan olay sonucunda evde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Meydana gelen yangın sonucunda ev küle dönerken, kullanılmaz hale geldi.

Yangın, saat 11.00 sıralarında Kuşadası ilçesinde Hacıfeyzullah Mahallesi’nde bulunan 4 katlı apartmanın 1’inci katında meydana geldi. İddialara göre, şarj olması için prize takılan dizüstü bilgisayarın adaptörünün alev alması sonucu Y.S.’ye ait daireden dumanlar yükseldi. Dumanları gören komşular durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

EŞYALAR YANARAK KÜLE DÖNDÜ

Kısa süre içerisinde yangının çıktığı sokağa gelen itfaiye ekipleri, ilk olarak önlem amaçlı apartmanı boşalttı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle diğer katlara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında eşyalar tamamen yanarken, apartman dairesi de kullanılamaz hale geldi. Polis ve itfaiye ekipleri, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version