Aydın HaberleriGündem

Aydın Kuşadası’nda plajlarda şezlong ve şemsiyeler ücretsiz olacak!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir karar alındı. İlçede halk plajlarında şezlong ve şemsiyeler ücretsiz olacak. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, plajlarda şemsiye ve şezlongların ücretsiz olacağını duyurdu.

Tatil beldesi Kuşadası’nda halk plajlarında alınan karar açıklandı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, halk plajlarında şemsiye ve şezlonglara para verilmeyeceğini bildirdi. Kuşadası plajları yapılan yeni bir protokolle 10 yıllığına Kuşadası Belediyesi’ne devredildi.

Kuşadası plajlarının turizm faaliyetleri için büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Ömer Günel “Kentimizin sahip olduğu en önemli doğal zenginliklerden olan plajlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlik ve özenle sahip çıkacağız.” dedi.

ÜCRETSİZ OLACAK

Bundan böyle halk plajlarında tüm şemsiye ve şezlongların ücretsiz olacağını dile getiren Günel, “Hemşehrilerimize ve konuklarımıza ise birbirinden güzel plajlarımızın tadını çıkarmak kalacak. Hemşehrilerimizin ve kentimizi ziyaret eden yerli, yabancı konuklarımızın plajlarımızdan en verimli ve keyifli şekilde yararlanması için gerekli bakım ve temizlik çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz. Kuşadası Belediyesi’ne devredilen plajlarımızın kentimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.