Aydın’da acı son! Feci şekilde can verdi

Aydın'da trafik kazası meydana geldi. Sağ kolu kesik olan 68 yaşındaki Şakir Özen'in tek eliyle kullandığı traktör devrildi. Meydana gelen kaza sonucunda talihsiz adam hayatını kaybetti. Özen'in ölümü yakınlarını yasa boğdu. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Aydın’ın Söke ilçesinde Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Sağ kolu kesik olan 68 yaşındaki Şakir Özen’in tek eliyle kullandığı traktör devrildi. Meydana gelen kaza sonucunda traktörün altında kalan talihsiz adam hayatını kaybetti. Özen’in ölümü yakınlarını yasa boğdu.

Kazayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Traktörün altından çıkarılan Özen’in sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlendi.

ÖLÜMÜ YAKINLARINI YASA BOĞDU

Genç yaşlardan beri avcılık merakı olan ve 43 yıl önce avda yaşadığı bir kaza sonucu sağ kolu dirsek hizasından kesildiği için traktörü tek elle kullandığı öğrenilen Özen’in cesedi, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özen’in ölümü yakınlarını yasa boğdu. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version