Aydın’da can pazarı: 1 ölü 4 yaralı var!

Aydın’ın Adnan Menderes Üniversitesi’nde 32 yaşındaki Simge Bakır saat 10.00 sıralarında 58 yaşındaki Turan Bakır idaresindeki 35 ACP 436 plakalı cip 32 yaşındaki Gökhan Özel yönetimindeki 09 DB 710 plakalı belediye otobüsü ile nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı çarpıştı.

ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Meydana gelen kazada ihbar üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada cipte bulunanlardan Simge Bakır’ın annesi Nural Bakır, hayatını kaybetti. Turan Bakır ve kızı Simge Bakır ile otobüs şoförü Gökhan Özel ve yolcu olarak bulunan ADÜ Aydın Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğretim görevlisi Tuğba Kavlu yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Nural Bakır’ın cansız bedeni de polis ve savcı incelemesinin ardından hastane morguna götürüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Nural Bakır’ın eşi Turan Bakır ile birlikte fen bilimleri ve teknolojisi öğretmeni kızları Simge Bakır’ı İzmir’den Adnan Menderes Üniversitesi’ne yüksek lisans başvurusu için getirdikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir de kaza yerine gelerek bilgi aldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version