Aydın’da konteynere benzin döküp yakmakla tehdit ettiler

Didim Küçük Sanayi Sitesi’nin arkasında bulunan hazine arazisine konteyner yerleştirip kaçak yapının içindeki bölgede yaşamaya başlayan ve hurdacılıkla uğraşan aileye, boşaltmaları için bir zaman önce tebligat yapıldı. Belirlenen süre içinde ailenin bölgeden ayrılmamasının ardından belediye ekiplerince kaçak yapının yıkılması için harekete geçildi. Didim Belediyesi ekipleri itfaiye ve emniyet birimleriyle bölgeye geldi.

Benzin şişeleri ile beraber çatıya çıktılar

Yıkım için kepçelerin geldiğini gören aile ellerindeki benzin şişeleri ile yaşadıkları konteynerin üzerine çıktı. Aile üyeleri yıkıma bir süre dayanarak, kaldıkları konteyneri ateşe verdi. İtfaiyenin anında müdahalesi neticesinde yangın büyümeden söndürüldü. Bölgede bulunan emniyet güçleri, aile üyeleri ile konuşarak ikna etti. Eylemlerinden vazgeçerek konteynerin üzerinden inen aile üyeleri, emniyet güçleri tarafından polis aracına bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

Yaşanan olay sonrasında Didim Belediyesi ekipleri, bölgedeki kaçak yapıyı yıkarken, toplanan diğer hurda parçaları da temizledi.

 

Exit mobile version