Aydın’da korkutan kaza: Bisikletiyle giderken dehşeti yaşadı!

Aydın’da bir kaza meydana geldi. Bisikletiyle giden kişi, aniden otomobilin kapısının açılmasıyla yola savruldu. O sırada gelen başka bir otomobilin altında kalan kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Meydana gelen kaza sonucunda yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

ANİDEN OTOMOBİLİN KAPISI AÇILDI

Kaza, Aydın’ın Efeler ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi İstasyon Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 09 ET 959 plakalı park halindeki otomobilin bir anda kapısı açıldı. O esnada yolda seyir halinde olan bisiklet sürücüsü N.A. aniden açılan kapıya çarparak yola savruldu. O sırada aynı yönde seyir halinde olan T.G. yönetimindeki 09 KL 140 plakalı otomobilin altında kaldı.

Otomobil ile birlikte kısa bir süre sürüklenen bisiklet sürücüsü kazada yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından N.A.’yı ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralı bisiklet sürücüsünün hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Exit mobile version