Aydın’da korkutan yangın: Çok sayıda ekip müdahale etti!

Aydın’da korkutan bir yangın meydana geldi. Bir incir işletmesinde çıkan yangının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda saatler süren çalışmayla söndürüldü. Meydana gelen yangında işletmede maddi hasar oluştu.

Yangın, sabah saatlerinde enizli- Nazilli Devlet kara yolu üzerinde bulunan bir incir işletmesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, mutfak bölümünden başlayan yangın, alevlerin karton ve yanıcı maddelere sıçrayıp, tutuşmasıyla kısa sürede tüm işletmeye yayıldı. İhbar üzerine işletmeye Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 4 arazöz, 11 itfaiye aracı, 2 kamyon, 2 kepçe ve 4 tanker ile 30 itfaiye eri sevk edildi.

ÇOK SAYIDA EKİP MÜDAHALE ETTİ

Kuyucak ve Nazilli belediyelerine ait ekipler de söndürme çalışmalarına destek verdi. Bayılan işletme sahibi Ali Çevik ile dumandan etkilenen 2 itfaiye eri tedbir amacıyla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da olay yerine gelip, söndürme çalışmalarını izleyip, bilgi aldı. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından 4 saatte kontrol altına alındı.

Exit mobile version