Aydın’da otomobil kamyonete ok gibi saplandı: Yaralılar var!

Aydın’ın Efeler ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kamyonete arkadan çarparak ok gibi saplandı. Meydana gelen kaza sonucunda 2 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Feci kaza, sabah saatlerinde Aydın-Denizli Karayolu 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı alt geçidinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Aydın il merkezi istikametine doğru seyir halinde olan M.U. idaresindeki 09 K 9656 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu alt geçitte rögar temizliği yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (ASKİ) ait 34 DIF 610 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

ARAÇTA SIKIŞARAK YARALANDILAR

Kamyonete ok gibi saplanan otomobildeki sürücü M.U. ve yolcu konumunda bulunan G.U. sıkışarak yaralanırken, otomobilde bulunan zeytinler de yola saçıldı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Ekipler, araçta sıkışan 2 kişiyi kurtardı. İlk müdahalenin yapılmasının ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Exit mobile version