Aydın HaberleriGenel

Aydın’da şüpheli ölüm! Evinde bulundu!

Aydın’da yalnız yaşayan bir kadın evde ölü bulundu. Telefonuna cevap vermeyince evine giden erkek arkadaşı tarafından ölü bulundu. Şüpheli ölüm hakkında soruşturma başlatıldı.

Yalnız yaşayan bir kadın evinde ölü bulundu. Olay Aydın’ın Efeler ilçesinde Orta Mahalle 220 sokak numara 36’daki 4 katlı binanın 1. katında yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Sibel Mut (41) erkek arkadaşı ile dışarıda vakit geçirdikten sonra saat 21.30 sıralarında evine geri döndü. Erkek arkadaşı eve dönüşünün ardından telefonlarına cevap vermeyen Mut’u merak edince arkadaşının evine gitti. Kadının cansız bedeni ile karşılaşan erkek arkadaşı, durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

CUMHURİYET SAVCISI İNCELEMEDE BULUNDU

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri Mut’un hayatını kaybettiğini belirlerken, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı evde inceleme yaptı. Gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından Mut’un cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.